Uw bent van harte welkom in onze salon

Uw bent van harte welkom in onze salon

Onze salon

Een team van professionals die u kwaliteit garanderen, door de gebruikte producten en  kennis.

Sinds 14 februari 1989 heeft Hairline Haarverzorging haar deuren geopend in het winkelcentrum " De Ellekoot" in Veenendaal-West. Een enthousiast team met gediplomeerde kappers staan klaar om u te knippen, wassen en meer. Door deel te nemen aan diverse cursussen over onder andere kleurbehandeling geven wij u graag het beste en een eerlijk advies over uw haar en de thuisverzorging van uw kapsel. Samen met u wordt er gezocht naar een kapsel of een kleur waar u zich het prettigst bij voelt. 

Onze producten

Om u haar gezond te houden maakt Hairline Haarverzorging gebruik van de beste producten. 

Haarverzorging Veenendaal

Met de producten van Artego weet u zeker dat u haarproducten in huis haalt die professionaliteit, innovatie en kwaliteit samenbrengen met stijl en toegankelijkheid. Alle producten zijn dierproefvrij en milieubewust geproduceerd.

Kapsalon Veenendaal

Het kleursysteem van Newgen is een kwalitatief hoogwaardig product dat lang goed blijft en een mooi kleurresultaat gecreëerd kan worden en 100% grijsdekking wordt behaald. Daarnaast besteedt het merk ook aandacht aan hoogwaardige stylingsproducten.

Maak snel een afspraak

Plan nu zelf uw afspraak op de door u gewenste dag, het tijdstip en de gewenste medewerker door in te loggen in het systeem.

Reeds bestaande klanten kunnen een nieuw wachtwoord opvragen. Zij zijn nog steeds geregistreerd. Wij heten u van harte welkom in onze salon.